Anslått leveringstid: 7-17 virkedager!   footballsalesonline@gmail.com

10% rabatt over 667 NOK, Kupongkode: FOTBALL

Betingelser og vilkår

Vennligst les følgende vilkår og betingelser nøye før du bruker dette nettstedet.
 
Ved å bruke dette nettstedet, inkludert å kjøpe produkter fra denne nettsiden, eller ved å klikke en boks som sier at du godtar eller godtar disse vilkårene, samtykker du til disse vilkårene. Hvis du ikke godtar disse vilkårene, kan du bare la dette nettstedet.
 
1. Omfang
Vilkårene gjelder for all bruk av vår hjemmeside og kjøp av produkter gjennom nettstedet. Ved bruk av vår nettside eller kjøp av produkter gjennom nettstedet, godtar du vilkårene. Ved å bruke vår nettside eller kjøpe produkter gjennom vår nettside, samtykker du i at avtaler, merknader, opplysninger som vår nettside gir og leverer elektronisk tilfredsstille eventuelle rettslige krav om at slike avtaler, varsler, avsløringer være skriftlig.
 
2. Pålegg
Ved å kjøpe et produkt ved hjelp av vår nettside, representere deg til vår hjemmeside at du er en voksen, og at du er autorisert til å foreta kjøpet. Når du bruker nettsiden vår, er du ansvarlig for å hemmeligholde av påloggingsinformasjonen.
 
3. Forbehold og unntak
Produkter og priser presenteres på dette nettstedet er ikke et tilbud om å selge varer - de er reklame for å motta tilbud. Prisene kan endres uten forvarsel og bestillinger kan trenge å bli endret eller kansellert etter at de har blitt sendt via nettsiden. vår nettside kan ha å kontakte kundene om prisendringer eller tilgjengelighetsproblemer etter at bestillingen er sendt.
 
vår hjemmeside forbeholder seg retten til å endre priser og beskrivelser for produkter som presenteres på nettstedet når som helst uten forvarsel. vår nettside har som mål å alltid presentere den mest nøyaktige opplysninger, men produktbeskrivelse unøyaktigheter, typografiske feil og prisfeil kan forekomme. Slike feil er funnet i produktspesifikasjoner og prising vil bli rettet opp når den oppdages.
 
I slike tilfeller forbeholder nettsiden vår rett til å trekke presentert produkter og kansellere eller endre bestillinger som omfatter produkter med feil beskrivelser eller pris. Hvis en feil i priser oppdages etter en bestilling er sendt, vil vår nettside forsøke å kontakte kunden om ordren.
 
4. Produkt tilgjengelighet
vår hjemmeside forsøker å presentere riktige tilgjengeligheten av alle produkter, men kan det oppstå feil noen ganger. Skulle bestilt produktet ikke er tilgjengelig, vil vår hjemmeside forsøke å kontakte kunden og endre rekkefølgen eller kansellere bestillingen og gi en passende tilbakebetaling.
 
5. Levering og reservering av tittel
Produkter som er bestilt vil bli levert til den adressen ved bestilling, enten via EMS eller DHL. Du samtykker i at produkter som bestilles og sendt til deg forbli tilhører vår hjemmeside inntil full betaling er mottatt.