Anslått leveringstid: 7-17 virkedager!   footballsalesonline@gmail.com

10% rabatt over 667 NOK, Kupongkode: FOTBALL

Kjøp Tottenham fotballdrakt 2018-19 for å vise vår entusiasme

Posted By on Saturday, 01. September 2018

De nye hjemme- og vesterjerse i Tottenham Hotspur Clubs 2018-19 sesong viste et nytt bilde inspirert av den nye stadion. Hjemme trøyen er parret med iøynefallende liljehvit og marineblå, kombinert med marine blå shorts. Med blå og hvit ball sokker, tar den subtile gradient stripe design formen på den nye stadion. Tottenham Hotspurs nye sesong-off-jersey er presentert i en trendy blå form, og legger vekt på lagets historiske arv og verdier, samtidig som han hilser de forskjellige blå vesker som har oppstått i historien.


Billige Tottenham Hotspur drakter bruker høy ytelse strikkete stoffer utstyrt med den nyeste Vaporknit teknologien for å øke hastigheten gjennom både ytelse og estetikk. Det opplagte nettverket i brystet og ryggen er nøyaktig tegnet ut fra atletens feber- og svettedata, noe som gir optimal pusteevne.


Billige Fotballdrakter Barn har en marine blå lett sporty V-hals, og en vevd blå-hvitt pustende strimmel vises bak en enkel utformet krage med klubbens postnummer, N17 og klubben. Koordinatene til hjemmet White Hart Lane stadion, nå står her er en fantastisk ny stadion.


Kjøp Tottenham Hotspur drakt 18/19 barn som gave til våre barn, og dette vil også gjøre medlemmene i Spurs-klubben føler den entusiastiske støtten fra fansen!Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Billige Tottenham Hotspur drakter, Tottenham Hotspur drakt 18/19 barn, Billige Fotballdrakter Barn

100% sikker innkjøpsgaranti
Rask levering på 7-17 virkedager
Rimelig pris med høy kvalitet
Profesjonell skjorte-tilpasning