Anslått leveringstid: 7-17 virkedager!   footballsalesonline@gmail.com

10% rabatt over 667 NOK, Kupongkode: FOTBALL

Manchester United må presentere kreativ kjerne

Posted By on Wednesday, 18. April 2018

Manchester United har hatt en jevn rekord i Premier League og Champions League denne sesongen, med Manchester United i Premier League-kampene og Champions League-laget som toppet listen. Ikke desto mindre er Murino Igan ikke fornøyd med Manchester Uniteds prestasjon. Mourinho mener fast at laget hans i midtbanespillet om mangelen på en kreativ organisasjonsmester, da han møtte en sterk bakerste, ikke å søke merverdig, men ingen motstander, Teamet er alltid vanskelig å åpne situasjonen. Dette er den viktigste grunnen til at Manchester United har falt bak rivalerne Manchester City i Barclays Premier League-stilling.Billige Fotballdrakter til Barn å hjelpe Manchester United til å finne den rette spilleren.

Manchester United sjef Jose Mourinho har bedt Reds om å fordoble deres innsats for å "finne en magiker-lignende kreativ organisasjonskjerne" under vinteroverføringen, rapporterte britiske medier. Bare ved å signere en slik spiller vil Mourinho være "ikke lenger i vinden" i sin konkurranse med Guardiola. Manchester United har allerede bygget et globalt nettverk av speidere, og laget har muligheten til å signere en hjerteformet kjerne for Mourinho neste januar. Etter Old Trafford stadion har Mourinho brukt 300 millioner pund på overføringsgebyrer de siste 18 månedene, så media analytikere sier at Reds 'topp messing vil fortsette å støtte sine ledere på grunnlag av signeringene, men bare hvis "spilleren overføringspris må være i forhold til den faktiske verdien ".Manchester United Zlatan Fotballdrakt Barn forventer at nye spillere skal bli med i United-familien.

Mourinho ser nå på kjernen i midtbanen som hovedmål for laget, mens Glezman ikke lenger er gjenstand for Manchester Uniteds "potensial". Mediene mener fast at med veksten av Marshall og retur av Ibrahimovic, er Manchester United nå ikke veldig kort på offensiv side, så om det er Glezman eller klokke, er ikke lenger de røde djevlene nødt til å få spillerne.Fotballdrakt barn med navn, tror at en dag kan du også bli en berømt spiller som Ibrahimovic.

 

Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!
100% sikker innkjøpsgaranti
Rask levering på 7-17 virkedager
Rimelig pris med høy kvalitet
Profesjonell skjorte-tilpasning